Hendek Güncel
Hendek Güncel
GÜNCEL

Büyükşehir’den 23 Nisan’da miniklere sanat dolu etkinlik

Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu’nda düzenlediği etkinlikte minik öğrencileri sanatla buluşturdu. Bez çantalar üzerine yapılan boyama çalışmaları ve okunan şiirlerle çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Büyükşehir’den 23 Nisan’da miniklere sanat dolu etkinlik
Paylaş:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik anlamlı bir programa imza attı.

SAMEK eğitmenleriyle sanat atölyesi

Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte SAMEK’in uzman eğitmenlerinin rehberliğinde keyifli bir atölye çalışması gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar, kumaş bez çantalar üzerine Türk bayrağı, balon ve çeşitli 23 Nisan temalı figürleri boyayarak hem el becerilerini geliştirdi hem de bayram coşkusunu sanatla yaşadı.

Renkli anlar ve hediyeler

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte ortaya çıkan çalışmalar öğrencilere hediye edilirken, çocukların mutluluğu dikkat çekti. Programın, öğrencilere hem kalıcı bir hatıra bırakması hem de 23 Nisan’ın anlam ve önemini pekiştirmesi hedeflendiği ifade edildi.

Etkinlik kapsamında ayrıca 23 Nisan temalı şiirler okunarak öğrencilerin milli ve manevi değerlere yönelik farkındalıklarının artırılması sağlandı.

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

Akışın sonuna geldiniz.