Hendek Güncel
HV
28 MART Perşembe 14:22
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Minder: "15 Temmuz Unutulmamalı, Okullarda Okutulmalı"

15 Temmuz Milli İrade Derneği Üyeleri Ocak Ayı Toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Ahmet Minder; “15 Temmuz 2016 yılında bir darbe girişimi yaşadık. Allah tekrarını yaşatmasın. Temkinli olmalıyız Bu unutulmamalı. Hatta bu okullarda okutulmalıdır” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-01-2023 15:12   Güncelleme : 28-01-2023 15:16
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Minder:

15 Temmuz 2016 yılında Terör Örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde Sakarya Valiliğini işgaline imkan vermeyenler tarafından kurulan 15 Temmuz Milli İrade Derneği, 2023 yılının ilk toplantısını Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi ve Sayın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Sayın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Dernek Genel Başkanı ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci’nin Başkanlığında çok sayıda dernek üyesinin katılımıyla yapılan toplantıya, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Minder’de yer aldı.

Birliktelik kağıt üzerinde kalmamış

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Camili Muhtarı Yunus Özçelik’in davetlisi olarak toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Minder yaptığı selamlama konuşmasında; “15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen darbe girişiminde kader birliği yapmış arkadaşlarının bir araya gelmesi beni onurlandırdı. Bu birliktelik kağıt üzerinde kalmamış. Bu kadar güzide insanın bir arada olması beni mutlu etti. Ev sahipliği yapan Fahri Sayın abimize teşekkür ederiz” dedi.

Boşluk vermemeliyiz. Temkinli olmalıyız

Konuşmasında, olası darbe girişimlerine karşı ülke olarak temkinli olunması gerektiğini belirten Başdanışman Ahmet Minder; “12 Eylül'ün travmasını halen yaşıyorum. Bende o zaman ülkem için mücadele edenler arasındaydım. Haksız yere hapis yatalar arasında bende vardım. 15 Temmuz’da darbe yaşadık. Allah tekrarını yaşatmasın. Bu unutulmamalı, bu okullarda okutulmalıdır. Türkiye’m Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir irade var. Bunu bozmak için askeri darbe girişimde bulunmuştur. Başkanlık sistemi bunu bastırdı. Buna boşluk vermeliyiz. Temkinli olmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz” diye söyledi.

AdminAdmin

YORUMLAR