Hendek Güncel
HV
25 NİSAN Perşembe 10:28
Advert Advert Advert

EĞİTİM SEVDALISI O HOCA GÖREVİNİN BAŞINDA

Bir süredir Hendek Anadolu Lisesi'nin yıkım kararına tepki gösteren öğrenci ve velilerinin tepkilerinin konuşulduğu ilçemizde Şehit Mahmutbey Ortaokulu Müdürü'nün istifası bir anda dikkatleri okul üzerine çevirmişti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-09-2022 07:58
EĞİTİM SEVDALISI O HOCA GÖREVİNİN BAŞINDA

Yaptığı bir birinden başarılı çalışmalar ile Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu'nu sayılı okullar arasına sokan birçok branşta başarıdan başarıya koşan ilçemizin güzide okullarından olan Şehit Mahmutbey Ortaokulu Müdürü'nün istifası sonrası gözler bir anda bu okula çevrildi. İstifa ederek izne ayrılan Okul Müdürü'nün stifasını öğrenen öğrenci velileri müdür bey'i kararından döndürmek için bugün okul bahçesinde bir araya gelerek, kendisinin ikamet ettiği evine giderek bir araya geldiler.

Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci ve öğrenci velileri öğle paydosunda, eğitime verilen arada müdür bey'in ikametinde buluşarak, kendisinden bu kararını gözden geçirmesini istediler. Müdür bey, öğrenci ve velileri karşısında görünce oldukça duygulandı. Velilere ve öğrencilere yönelik kısa bir açıklama yapan müdür bey, "İzin bitti, Allah'ın izniyle yarın görevimizin başındayız." dedi. Bu sözleri duyan öğrenci ve veliler büyük sevinç yaşayarak, müdür bey'in bu kararını alkışlayarak kendisine destek oldular.

AdminAdmin

YORUMLAR