Hendek Güncel
Hendek Güncel
SPOR

ESKİ BAŞKAN UYANIK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hendekspor'umuzun geçmiş dönem başkanlığını yapmış olan Mehmet Uyanık ebediyete uğurlandı.

ESKİ BAŞKAN UYANIK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Paylaş:

Hendekspor eski başkanlarından Mehmet Uyanık rahatsızlığı sonrası vefat etti.

Vefat eden Mehmet Uyanık’ın cenazesi Mahmutbey Mahallesinde ki hanesinde helallik alınmasının ardından Yeni Cami'ye getirildi.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Temsilcileri, spor camiası ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Mehmet Uyanık dualarla son yolculuğuna uğurlanarak, Hendek Aile Kabristanlığında toprağa verildi.

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.