Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 11:16
Advert Advert

Filistin'e yardım için düzenlenen kahvaltı programı yoğun ilgi gördü

İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Yönetiminin düzenlediği Filistin'li kardeşlerimizin yararına gerçekleşen kahvaltı programı yoğun ilgi gördü.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-10-2023 17:47
Filistin'e yardım için düzenlenen kahvaltı programı yoğun ilgi gördü

Hendek'te bir düğün salonunda düzenlenen kahvaltı programına Hendek'li hanımlar yoğun bir ilgi gösterdi. Özellikle Hendek'li esnaf hanım işletmecilerin ve çeşitli fabrikalarda çalışan bayanların akın ettiği kahvaltı programı, manevi duygularımızı ön plana çıkardı.

İHH Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı, kahvaltı programının açılış konuşmasını yaptı. Başkan, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi ve hemcinslerinle gurur duyduğunu ifade etti.

Ardından İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Yılkın, "Müslüman kardeşlerimizin, özellikle de kadın ve çocuklarımızın İsrail tarafından haince katledilmesinin insanlık dışı bir davranış olduğunu ifade ederek, yüce Allah onları helak edecek inşallah" dedi. Başkan Yılkın, "Hendek'li kadınlara bu önemli davranışlarından ötürü teşekkür ederek, onlarla gurur duyuyorum" dedi.

İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Yönetimi tarafından Filistin'e yardım mayetinde düzenlenen kahvaltı programı, günün ilerleyen saatlerine kadar sürdü ve yoğunluğunu kaybetmedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR