Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 18:13
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Filiz Yüce'den YEDAM’a ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce'nin eşi Filiz Yüce, Yeşilay’ın Danışmanlık Merkezi’ne (YEDAM) ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-01-2023 11:46
Filiz Yüce'den YEDAM’a ziyaret

Önleyici hizmetler alanında yapılan çalışmaların yanında 2019’dan bu yana psikolojik rehabilitasyon ve sosyal hizmet desteği veren Yeşilay’ın Danışmanlık Merkezi’ne (YEDAM) şehrin kadınlarının bağımılıklarını yenmek üzere gelmesi vesilesiyle Yeşilay Kadın Komisyonu’nun daveti üzerine Filiz Yüce tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Şehir de her katmana erişerek bağımlılıkla mücadelenin topyekun gerçekleştirilen Yeşilay, kadın komisyonu aracılığıyla şehrin kadınlarına ulaşmak, bağımlılığı olanları ise YEDAM hizmetine yönlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Yeşilay’ın kadın komisyonuna desteğini ve teveccühünü esirgemeyen Filiz Yüce ise YEDAM’ı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Bu kıymetli halk sağlığı hizmeti için tüm kadınları ve sevdiklerini yönlendirmeleri gerektiğini belirtti.

Eğitim ve farkındalık çalışmalarının yanı sıra bağımlı birey veya ailelerine ulaşmayı hedefleyen, bu noktada herkesin rahatlıkla Yeşilay Danışmanlık Hattı ALO 115 üzerinden ücretsiz randevu alarak bağımlılıklardan kurtulmak üzere tedavi hizmeti alabileceğinin söylendiği toplantı da hobi atölyeleri incelenerek ziyaret sona erdi.

AdminAdmin

YORUMLAR