Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 17:59
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Hazırlık Karşılaşmasında: Hendek Dereköyspor 2-2 Değirmenderespor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendek Dereköyspor, hazırlık karşılaşmasında Kocaeli temsilcisi Değirmenderespor ile 2-2 berabere kaldı.

SPOR
Giriş Tarihi : 22-01-2023 22:17
Hazırlık Karşılaşmasında: Hendek Dereköyspor 2-2 Değirmenderespor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendek Dereköyspor, Hacıkışla Sahasında bugün oynadığı hazırlık karşılaşmasında Kocaeli temsilcisi Değirmenderespor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Dereköyspor sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Temsilcimiz Dereköyspor'un bütün oyuncularını teker teker denediği karşılamanın ilk devresi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Rakip Kocaeli temsilcisi Değirmenderespor, genç ve dinamik bir kadro yapısı ile dikkat çekti. Değirmenderespor'un başında Hendek'lilerin yakından tanıdığı bir isim teknik adam olarak bulunuyor. Genç kadrosu ile ikinci devreye hızlı başlayan misafir takım Değirmenderespor, temsilcimiz Dereköyspor'un yeni yapmış olduğu transferlerle çıktığı müsabakada karşılıklı yapılan ataklarla kalelerde gol arandı. Her iki takım da ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da 1'er gol bulunca, Hacıkışla Sahasında oynanan hazırlık karşılaşması 2-2 sona ermiş oldu.

Maçın bitiminde, Hendek Dereköyspor Kulübü Başkanı Osman Çulhaoğlu tarafından her iki takım futbolcularına ve karşılaşmayı izlemeye gelen seyircilere içli pide ve ayran ikramında bulunuldu.

AdminAdmin

YORUMLAR