Hendek Güncel
HV
20 NİSAN Cumartesi 14:44
Advert Advert Advert

HENDEK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE "KONFERANS"

Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ve HİMDER (Hendek İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği) işbirliği ile dün saat: 14.00'da Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik "HAYAT BOYU KARİYER" başlığını taşıyan bir konferans gerçekleşti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 11-10-2022 09:22
HENDEK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE

Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ve HİMDER (Hendek İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği) tarafından bir konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Araştırmacı Yazar Yılmaz Çiğdem katıldı. Gerçekleşen "HAYAT BOYU KARİYER" başlığını taşıyan konferansa öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen, "Hayat Boyu Kariyer" başlıklı konferans öğrenciler tarafından dikkatle dinledi. Konferansta Araştırmacı Yazar Yılmaz ÇİĞDEM; geleceğin meslekleri, kişisel gelişim, kendini keşfetme, gençlik çağını en verimli bir biçimde değerlendirme konularına değindi. Gerçekleşen "Hayat Boyu Kariyer" başlığı taşıyan konferansın sonunda, Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İsmail Alçorba’nın katılımcılara, etkinlikte emeği geçen Himder Başkanı Muhammet İkbal Camcı'ya ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Ardından konferans, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Araştırmacı Yazar Yılmaz Çiğdem’e çiçek takdimi ile son buldu.

AdminAdmin

YORUMLAR