Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:17
Advert Advert

Hendek Devlet Hastanesi tarihinde bir ilk

Son günlerde aydınlatma problemleri ile gündeme gelen İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 42 hekimle hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirterek, son olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı. Dr. Berkay Soyupak’ın göreve başladığını belirtti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 23:52
Hendek Devlet Hastanesi tarihinde bir ilk

Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Küçükyılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlçe Devlet Hastanesi, toplamda 27 Uzman Hekim, 11 Pratisyen Hekim ve 4 Diş Hekimi ile hizmet vermektedir. Ayrıca Hendek Devlet Hastanemizin tarihinde en fazla hekimle hizmet verdiğini belirttiği paylaşımında, Hendek Devlet Hastanemize yeni Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Berkay SOYUPAK atanmıştır.

Hastanemizde;

4 Dahiliye Uzmanı, 3 Çocuk Uzmanı, 2 Ortopedi Uzmanı, 2 Kadın Doğum Uzmanı, 2 Anestezi Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 Psikiyatri Uzmanı, 1 Nöroloji Uzmanı, 1Fizik Tedavi ve R. Uzmanı, 1 Biyokimya Uzmanı, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 1 Göz Uzmanı, 1 Üroloji (Bevliye) Uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, 1 Aile Hekimi Uzmanı ve 1 Acil ve İlk Yardım Uzman Hekimi olmak üzere, toplamda 27 Uzman Hekim, 11 Pratisyen Hekim ve 4 Diş Hekimi ile hizmet vermektedir. Ayrıca, Hendek Devlet Hastanemizin tarihinde en fazla hekimle hizmet verdiği bu günlerde çok önemli bir branşta özel sektörden bir Uzman Hekim daha (Eğer bir aksilik olmazsa) geleceğinin müjdesini vermek istedim. Her şeyin en iyisine layık Hendekli vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyor, saygılarımı arz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR