Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:29
Advert Advert

HENDEK KARATE TAKIMI 16 MADALYA İLE YURDA DÖNDÜ

Hendek Karate Takımı, Gürcistan'ın Batum kentinde düzenlenen uluslararası bir turnuvadan 16 madalya alarak yurda döndü.

SPOR
Giriş Tarihi : 19-06-2023 14:10
HENDEK KARATE TAKIMI 16 MADALYA İLE YURDA DÖNDÜ

16 MADALYA

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen Uluslararası Batumı Open Karate Şampiyonasında çok iyi bir performans sergiledi. Teknik Direktör Nurkan Kayacık ve Antrenör Ümit Atış yönetiminde mindere çıkan Hendekli karateciler başarılı bir grafik sergiledi. Hendek Belediyesi Karate Takımı şampiyonayı 16 madalyayla tamamlayarak yüzleri güldürdü. Şampiyonada Selin Pantu, Ayşenur Gültiken, İlkin Erva Özel, Mehmet Efe Kayacık ve Yusuf Eren Temizel şampiyon olurken, Egemen Varlıca, Sait Kaan Kuru, Ali Efe Benli, Sevim Öz, Ecesu Erdoğdu, Ayşenaz Başar ve Aysima Salihoğlu ikinci, Nazlı Bağdatlı, Ecrin Gezgin, İnci Varoğlu ve Ömer Faruk Karabıyık üçüncü olmayı başardı.

TEŞEKÜR ETTİ

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve Antrenör Ümit Atış, madalya kazanan sporcularını kutladı. Kayacık ve Atış, “Sporcularımızın vermiş oldukları mücadeleden dolayı mutluyuz, onlarla gurur duyuyoruz. Emek veriyorlar bu şekilde karşılığı almaları bizleri memnun ediyor. İnanıyoruz daha güzel başarılar alacaklardır.

Desteklerinden dolayı sporcu velilerimize çok teşekkür ederiz. Sporcularımızın her zaman yanında olan desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'na bu başarıyı armağan ediyoruz” dedi.

GURUR DUYDUK

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, Gürcistan’da başarılı olarak kendilerini gururlandıran sporcuları kutladı. Hendek’in ismini bir kez daha duyurmayı başaran antrenör ve sporcuları kutlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Gürcistan’dan çok güzel haberler aldık. Sporcularımız yine kendilerine ve ilçemize yakışanı yaparak madalyaları topladı. Onlarla bir kez daha gurur duyduk.  Türkiye’de karate denilince Hendek’in başarıları ortada. Bizde her zaman sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR