Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 15:08
Advert Advert

Hendek Karate Takımı 2. Dönem Kuşak Sınavını antrenman salonunda gerçekleştirdi

Hendek Karate Takımı 2. Dönem Kuşak Sınavını antrenman salonunda gerçekleştirdi.

SPOR
Giriş Tarihi : 15-06-2023 12:52
Hendek Karate Takımı 2. Dönem Kuşak Sınavını antrenman salonunda gerçekleştirdi

100 SPORCU KATILDI

Hendek Belediyesi Karate Takımı, 2023 Yılı 2. Dönem Kuşak Sınavını antrenman salonunda gerçekleştirdi. 100 sporcunun katıldığı imtihan Teknik Direktör Nurkan Kayacık, Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz nezaretinde yapıldı. Velilerin büyük ilgi gösterdiği imtihanda sporcular, aldıkları eğitimleri imtihanda sergiledi. Büyük çekişmeye sahne olan imtihan sonunda karatecilerin tamamı başarılı olarak üst kuşağa yükselmeyi başardı.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hendek Belediyesi Karate Talkımı olarak iyi bir imtihanı daha geride bırakmayı başardıklarını belirten Teknik Direktör Nurkan Kayacık, sporcularını kutladı. Teknik Direktör Nurkan Kayacık ve Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz, “Sınava katılarak bir üst kuşağa terfi eden bütün sporcuları canı gönülden kutluyoruz. Çok güzel bir ortam içerisinde geçen sınavda sporcularımıza  destek olmaya gelen velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Hendek Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu'na ve Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın’a vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HEPİNİZİ KUTLUYORUM

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, karatede Hendek olarak her zaman Türkiye’nin önde gelen ilçesi olduklarını bunun da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Babaoğlu, “Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenör ve sporcularını kutluyorum. Hendek’in sporda her zaman başarılı olduğunu biliyoruz. Minik ve gençlerimizin spor yapmaları adına bizde üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz. Böyle bir aile ortamında da başarının gelmesi zor değil” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR