Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:02
Advert Advert

Hendekli karateciler terfi etti

Hendek Belediyesi Karate Takımı, 2024 yılı 1. Dönem kuşak sınavını gerçekleştirdi. 120 sporcunun ter döktüğü imtihan sonunda karatecilerin tamamı bir üst kuşağa yükselmeyi başardı.

SPOR
Giriş Tarihi : 27-02-2024 16:06
Hendekli karateciler terfi etti

120 KARATECİ

Hendek Belediyesi Karate Takımı, 2024 yılı 1. Dönem kuşak sınavını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Nurkan Kayacık, Antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz nezaretinde yapılan imtihanda 120 sporcu ter döktü.  Aldıkları eğitimleri sınavda en iyi şekilde sergileyen karatecilerden 20 tanesi sarı kuşağa, 20 tanesi turuncu kuşağa, 25 tanesi yeşil kuşağa, 30 tanesi mavi kuşağa yükselirken, 25 sporcuda Siyah Kuşak 1. Dan seviyesine yükselmeyi başardı.

KUTLUYORUZ

Hendek Belediyesi Karate Takımı Teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve Antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, imtihan sonunda başarılı olan sporcuları kutladı. Antrenörler, “Kuşak sınavına katılarak başarılı olan sporcularımız kutluyoruz. Bu güzel günde sporcularımızla beraber sınav  heyecanı yaşayan velilerimizi’de tebrik ediyoruz. Geleceğin şampiyonları yetiştiriyoruz. Bize bu konuda her türlü desteği veren Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na da teşekkür ediyoruz. Hendek Karate Takımı, elde edeceği madalyalarla gururlandırmaya devam edecek” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR