Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 03:06
Advert Advert

Hendekspor iftarda buluştu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi temsilcimiz Hendekspor Pazar günü oynayacağı Mustafakemalpaşaspor karşılaşması öncesinde Hendekspor futbolcuları Sürpriz COFFEE'de gerçekleşen iftar programına katılarak stres attı.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-04-2024 09:22
Hendekspor iftarda buluştu

Bölgesel Amatör Lig’de son 5 haftaya girilirken mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor, Pazar günü oynayacağı Mustafakemalpaşaspor mücadelesi öncesinde iftar programı ile bir araya geldi. Hendekspor Yöneticisi Nevzat Öğrek’in işletmecisi olduğu Sürpriz COFFEE'de düzenlenen iftar programına teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Düzenlenen iftar programı sonrası bir açıklama yapan Hendekspor Yöneticisi Nevzat Öğrek, "Bu akşam  takımımızın futbolcuları teknik ekibimizle birlikte iftardaydık. Düzenlenen iftar programına katılan takımımızın futbolcularına ve teknik ekibine teşekür ediyorum. Eskisinden çok daha güçlü şekilde ayağa kalkacağız. İnancımızı kaybetmedik. Yiğit düştüğü yerden kalkmasını bilir. Gönüllerin şampiyonu olan bu takımın ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu takıma inanıyor ve güveniyoruz" dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR