Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 06:51
Advert Advert

Hendekspor kayıplarda: Hendekspor 1-1 Mustafa Kemalpaşaspor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor, kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Mustafa Kemalpaşaspor ile 1-1 berabere kaldı.

SPOR
Giriş Tarihi : 07-04-2024 20:01
Hendekspor kayıplarda: Hendekspor 1-1 Mustafa Kemalpaşaspor

Temsilcimiz Hendekspor, bugün Hendek Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Bursa temsilcisi Mustafa Kemalpaşaspor takımı ile ilk yarıda atılan karşılıklı goller ile 1-1 berabere kaldı. Hendekspor maçın 22. dakikasında kalesinde golü gördü. Mustafa Kemalpaşasporlu oyuncu Yusuf Efe Saydam'ın kaydettiği golle yenik duruma düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve gölün hemen ardından maçın 29. dakikasında Ümit Koz'un enfes şutu ile beraberliği sağladık.

Ayrıca, maçın 42. dakikasında çift sarı karttan kırmızı kart gören takımımız Hendekspor, oyuncumuz Mustafa Alşimşek'in çıkmasıyla 10 kişi kaldı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 bu skorla sona erdi. İkinci yarıda da konuk takım Mustafa Kemalpaşaspor kalesinde gol arasak da son vuruşlar da etkili olamayınca birçok pozisyondan yararlanamadık. Maçın kalan bölümlerinde her iki takım da gölü bulamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR