Hendek Güncel
HV
19 NİSAN Cuma 16:59
Advert Advert Advert

HENDEKSPOR ŞANSAL İLE YENİDEN ANLAŞTI

Hendekspor’da Hüdaverdi Bahadır Başkanlığındaki yeni yönetim Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yeniden anlaşmaya vardı. İmza töreninde konuşan Şansal, “Sezona fırtına gibi başlayıp şampiyon olacağız” derken Başkan Hüdaverdi Bahadır ise, “Taraftarıyla, basınıyla ve bu şehrin tüm dinamikleri ile ligin tozunu atmaya geliyoruz” diyerek taraftara destek çağrısında bulundu.

SPOR
Giriş Tarihi : 27-05-2023 18:03
HENDEKSPOR ŞANSAL İLE YENİDEN ANLAŞTI

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Yapılan olağanüstü kongre sonrası Hüdaverdi Bahadır Başkanlığında göreve gelen Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor’un yönetimi, yeni sezon öncesi çalışmalarına başladı. Yönetim ilk olarak geçen sezonun ortasından itibaren takımın başında yer alan Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yeniden anlaştı. Yönetimiyle birlikte Hendek Atatürk Stadyumunda düzenlenen imza töreninde Hendekspor Başkanı Hüdaverdi Bahadır, Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yeniden anlaşarak imzaları attı.

BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ

İmza töreninin ardından kısa bir konuşma yapan takımın teknik patronu Mehmet Şansal, “Yeni bir heyecana başlıyoruz. Hendekspor'u şampiyon yapmak hedefiyle yola çıktık. Bu hedefe ulaşmak, Hendek halkına layık olmak için ben ve ekibimin yanı sıra transfer komitesiyle birlikte güçlü bir şekilde lige fırtına gibi başlayıp şampiyon olacak bir kadro oluşturacağız. Destekleri nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na, Kulüp Başkanımız Sayın Hüdaverdi Bahadır ve yönetimine teşekkür ediyorum. Taraftarımıza şunu söylemek istiyoruz. Onlar bizi desteklemekten hiçbir zaman vazgeçmesinler. Biz şampiyon olacağız” dedi.

BAHADIR: ARTIK TEK HEDEF 3 PUAN

Daha sonra söz alan Başkan Hüdaverdi Bahadır, Hendekspor’da yeni bir yapılanmayla güçlü takım kuracaklarını ifade ederek, “Taraftarıyla, basınıyla ve bu şehrin tüm dinamikleri ligin tozunu atmaya geliyoruz. Her maçımızda tek düşüncemiz 3 puan. Hendek’e yakışan en güzel futbolu bu yıl sahaya yansıtacağız. Kıymetli hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum. Biz elele verdik, planlarımızı yaptık. Artık sen ben yok. İnşallah şampiyonluklar bizleri bekliyor” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR