Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 04:39
Advert Advert

Hendekspor zor deplasmanda 3 puan peşinde

Hendekspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 9.’uncu haftasında Bursa temsilcisi Mustafakemalpaşa Belediyespor ile karşılaşacak.

SPOR
Giriş Tarihi : 09-12-2023 11:01   Güncelleme : 09-12-2023 11:23
Hendekspor zor deplasmanda 3 puan peşinde

Hendekspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 9.’uncu haftasında Bursa temsilcisi Mustafakemalpaşa Belediyespor ile karşılaşacak. Geçen hafta oynanan mücadelede kendi saha ve seyircisi önünde sahadan mağlup ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor, Pazar günü oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, kötü gidişata dur demek istiyor.

2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligine şampionluk parolası ile başlayan Hendekspor, 8 hafta sonunda bir türlü istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Lider ile arasındaki puan farkı 9.’uncu haftaya girerken 12 puana çıkan mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor, zorlu Bursa deplasmanında Mustafakemalpaşa Belediyespor önünde kazanarak tırmanışa geçmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan ve liderle arasındaki puan farkı 12’ye çıkan Hendekspor, şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı.

Sezonun bitmesine 18 hafta kala git gide şampiyonluk potasından uzaklaşan Hendekspor, Pazar günü çıkış arıyor. Bursa temsilcisi Mustafakemalpaşa Belediyespor ile pazar günü saat: 14.00’da Mustafakemalpaşa İlçe Stadyumunda 3 puan arayacak olan mevi siyahlı temsilcimizin mücadelesini Aydın bölgesi hakemlerinden Metehan Erkin yönetecek. Adeta tamam mı devam mı mücadelesine sahne olacak mücadelede Hendekspor sahadan galip ayrılarak çıkış yakalamak istiyor.

AdminAdmin

YORUMLAR