Hendek Güncel
HV
06 MAYIS Pazartesi 15:06
Advert Advert

Hendekspor’da şok sakatlık: Genç futbolcu sezonu kapattı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, Karasuspor mağlubiyetinin ardından yeni haftanın ilk antrenmanında ağrıları nükseden sol bek Berkehan Erol’un hastanede yapılan tetkiklerinde sol ayak fibula kemiğinde kırık tespit edildi.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-03-2024 12:03   Güncelleme : 06-03-2024 12:35
Hendekspor’da şok sakatlık: Genç futbolcu sezonu kapattı!

Tedavisi doktor kontrolünde devam eden genç futbolcu sezonu kapattı.

Hendekspor’da kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Bölgesel Amatör Ligin 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Karasuspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan mavi siyahlı temsilcimiz Hendekspor'da, dün gerçekleşen antrenmanda bir şok daha yaşandı.

Kariyerinde Başakşehir, Menemen FK. ve 3 dönemdir Hendekspor'da olan 23 yaşındaki başarılı sol bek Berkehan Erol gerçekleşen antrenmanda ağrıları nedeni ile götürüldüğü hastanede yapılan tetkikler neticesinde sol ayak fibula kemiğinde kırık tespit edildi. Tedavisine doktor kontrolünde devam edileceği belirtilen genç futbolcunun sezonu kapattığı öğrenildi. Gelen şok sakatlık sonrası kısıtlı kadro ile mücadele eden Hendekspor yönetiminin takıma takviye yapıp yapmayacağı ise, şimdiden merak konusu oldu.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR