Hendek Güncel
HV
28 MART Perşembe 16:28
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Hendekspor’da transferler başladı: İki isim tamam

Yeni yönetimin göreve gelmesinin ardından ilk olarak Teknik Direktör Şansal ile el sıkışan Hendekspor yönetimi iç transferde başarılı orta saha oyuncusu Sergen Ekici, dış transferde ise İstanbul Cankurtaran Spor Kulübünden tecrübeli stoper Tolga Keskin ile anlaştı.

SPOR
Giriş Tarihi : 30-05-2023 18:43
Hendekspor’da transferler başladı: İki isim tamam

İÇ VE DIŞ TRANSFERDE İKİ İSİM TAMAM

Hendekspor’da Teknik Direktör Mehmet Şansal ile yapılan anlaşma sonrasında iç ve dış transferde hareketli günler yaşanıyor. Şampiyon kadro oluşturmak hedefiyle yoğun bir yapılanmaya giden Hendekspor’un yeni yönetimi, transfer noktasında adeta ince eleyip sık dokuyor. Yönetim bu kapsamda geçen sezon takımda forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Sergen Ekici ve İstanbul Cankurtaran Spor Kulübünden tecrübeli stoper Tolga Keskin ile anlaşmaya vardı.

YÖNETİCİLER TEBRİK ETTİ

İç transferde Ekici ile yola devam eden, dış transferde ise Keskin ile anlaşmaya varılmasının ardından Hendekspor Kulüp Binasında imza töreni düzenlendi. Futbol Şube Sorumluları Engin Varlıca ile Nurullah Akçay ve Mali İşler Sorumlusu Ömer Gürbüz’ün katıldığı törende futbolcular temsilcimiz Hendekspor ile yaptıkları sözleşmeye imza attılar. Yöneticilerin kutladığı Ekici ve Keskin imza töreninin ardından Hendeksporu şampiyon yapmak için canla başla sahada mücadele edeceklerini söyledi.

TRANSFERLER TİTİZLİKLE YAPILIYOR

Transferlerle ilgili Hendekspor’dan yapılan açıklamada, “Futbol Şubemiz ve Teknik ekiplerimiz yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmak için çalışıyor. Bu süreç titizlikle devam ediyor. Yapılan tüm görüşmeler ve değerlendirmeleri kamuoyuyla sık sık paylaşacağız. Sahada ter döken, futboluyla alkışı hak eden, Hendeksporu hakkıyla temsil edip, şanına yakışır bir takım kuracağız. Tek bir hedefimiz var o da Şampiyon olmak” ifadeleri yer aldı.

AdminAdmin

YORUMLAR