Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 16:54
Advert Advert

HENDEK'TE AYÇİÇEK YAĞI YÜKLÜ TIRIN DORSESİNDE YANGIN ÇIKTI

İlçemiz Hendek TEM Otoyolu üzeri İstanbul istikametinde seyir halinde bulunan bir TIR'ın dorsesinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyümeden söndürüldü.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2022 10:03
HENDEK'TE AYÇİÇEK YAĞI YÜKLÜ TIRIN DORSESİNDE YANGIN ÇIKTI

Hendek TEM Otoyolu üzeri Çakallık mevkii İstanbul istikametinde seyir halinde bulunan bir TIR'ın körük kısmının patlaması sonucunda dorsesinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, "26 Ağustos 2022 Cuma günü (bu sabah) saat: 09.00 sıralarında TEM Otoyolu Düzce-Sakarya istikametinde seyir halinde olan S.D. (24) isimli şahsın sevk ve idaresinde olan 63 ABT *** plakalı tır dorsesinin körük kısmının patlaması sonucunda kasa kısmında yangın çıktı.

Kasanın yanmaya başlaması üzerine 112 acil ihbar hattı aranılarak kolluk kuvvetlerine bilgi verildi. Ayrıca, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın büyümeden söndürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralının olmadığının anlaşılması üzerine meydana gelen olayla ilgili olarak Hendek Cumhuriyet Savcısına bilgi verildiği ve alınan talimatlar doğrultusunda da adli tahkikata başlanıldığı" öğrenildi.

AdminAdmin

YORUMLAR