Hendek Güncel
HV
22 NİSAN Çarşamba 21:29
Advert Advert

HENDEK’TE BAYRAM VEFAYLA GÜZELLEŞTİ

Anahtar Parti Hendek İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki yaşlılarımıza bir dizi ziyarette bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-03-2026 21:03
HENDEK’TE BAYRAM VEFAYLA GÜZELLEŞTİ

Bayramın En Kıymetli Adresi: Büyüklerin Gönlü

Anahtar Parti Hendek İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki yaşlılarımıza bir dizi ziyarette bulundu.

HENDEK – Anahtar Parti Hendek İlçe Teşkilatı, mübarek Ramazan Bayramı’nı ilçenin çınarlarıyla bir arada geçirdi. Bayramın manevi iklimini sahada yaşatan teşkilat mensupları, mahalle mahalle gezerek büyüklerin kapısını çaldı.

"Bu Bir Vefa Meselesidir"

Ziyaretler kapsamında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Bekir ALBAYRAKOĞLU bayramların paylaşınca güzelleştiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bir ömür emek vermiş, nice bayramlar görmüş büyüklerimizin gönlünü almak, hatırını sormak bizim için sadece bir gelenek değil, bir vefa meselesidir. İlçemizde yaşayan yaşlılarımızın ellerini öpüp bayramlarını tebrik ettik. Onların tecrübesi yolumuza ışık tutuyor. Onların duası, bu memleketin en sessiz ama en güçlü hazinesidir. O duaların bereketiyle yolumuza devam ediyoruz."

Anahtar Parti Hendek İlçe Teşkilatı, bayram sonrası da Hendek halkıyla iç içe olmaya ve toplumsal dayanışmayı güçlendiren ziyaretler yapmaya devam edeceğini belirtti.

AdminAdmin

YORUMLAR