Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 16:03
Advert Advert

Hendek'te bugün vefat edenler

Vefat edenler:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-04-2024 10:56   Güncelleme : 12-04-2024 11:03
Hendek'te bugün vefat edenler

VEFAT

Akova Mahallesi Hantek Konutlarında ikamet eden, İlçemiz Esnaflarından merhum Mehmet Şahin ve Safiye Şahin’in oğlu, Hüseyin, Tahsin ve merhum Ekrem Şahin'in yeğeni, Fahrettin Özden’in kayınbiraderi, Filiz Özden’in kardeşi, İlçemiz Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Şahin vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 12.00‘da Akova Mahallesi Hantek Konutlarındaki hanesinden alınarak Büyük Cami'ye getirilecek, kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fahrettin Özden (Eniştesi) 0 539 979 77 00

Adres: Akova Mahallesi Hantek Konutları, 2. Etap Cemre Apartmanı

VEFAT

Göksu Mahallesinden Haşim Balıkçı’nın kızı, Özkan Alıcı’nın eşi, İsmail, Aziz ve Bilal Balıkçı’nın kız kardeşi, Mustafa, Yakup, Mücahit, Eyüp Balıkçı ve İbrahim Atım’ın yeğeni, Hatice Alıcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Göksu Mahallesi Camii'nde kılınacak İkindi namazına müteakip Göksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatih Der (Yakını) 0 530 116 89 54

Adres: Göksu Mahallesi

VEFAT

Lütfiyeköşk Mahallesinden İbrahim Sancaktar’ın abisi, Abdurrahman ve İsmail Sancaktar’ın babası, Orhan Sancaktar’ın amcası, İlyas Sancaktar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Lütfiyeköşk Mahallesi Camii'nde kılınacak Cuma namazına müteakip Lütfiyeköşk Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Orhan Sancaktar (Yeğeni) 0 532 661 08 54

Adres: Lütfiyeköşk Mahallesi

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR