Hendek Güncel
HV
29 MART Cuma 15:04
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT EDENLER:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 09:54   Güncelleme : 26-01-2023 13:00
HENDEK'TE BUGÜN VEFAT EDENLER

VEFAT

Aslen Çiftlik Mahallesinden olup, Yeni Mahallede ikamet eden merhum (Ebastalı) Mahmut Uçar’ın oğlu, Durmuş, Fikret, Mustafa ve merhum Hasan Uçar'ın kardeşi, Gümrükçü Mehmet Uçar, Muhammet ve Mehmet Uçar'ın amcasının oğlu, Hüseyin Uçar'ın babası, Kadir Özcan’ın kayınpederi Sami ve Sabri Erboğa’nın eniştesi Fahrettin Uçar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Cami'de kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa Uçar (Kardeşi) 0 532 765 64 43

Adres: Yeni Mahalle Huzur Evi karşısı

VEFAT

Hamitli Mahallesinden Emrullah Yaz’ın torunu, Metin Yaz’ın oğlu Ali Yaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hamitli Mahallesi Camii'nde kılınacak İkindi namazına müteakip Hamitli Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Metin Yaz (Babası) 0 535 604 01 12

Adres: Hamitli Mahallesi

VEFAT

Aslen Dededüzü Köyü'nden olup, Kazımiye Mahallesinde ikamet eden merhum Hafız Molla Ahmet’in kızı, merhum Hasan Akbulut’un eşi, Hafız Muhammet, Ahmet, Güher, Bahri ve Bahtiyar Akbulut’un annesi, Saffet Devrin ve Osman Yıldız’ın kayınvalidesi Saniye Akbulut vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesi Camii'nde kılınacak İkindi namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ümit Gevher (Torunu) 0 534 245 46 20

Adres: Kazımiye Mahallesi

AdminAdmin

YORUMLAR