Hendek Güncel
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:52
Advert Advert

Hendek'te ortalık toz duman: Hüdaverdi Bahadır, iki görevinden de istifa etti

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Hendekspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır, bağlı bulunduğu görevlerinden istifa etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-02-2024 21:27
Hendek'te ortalık toz duman: Hüdaverdi Bahadır, iki görevinden de istifa etti

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Hendekspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır, bağlı bulunduğu görevlerinden istifa ettiğini bugün düzenlediği basın toplantısında kamuoyuna deklare etti.

Başkan Bahadır, "Değerli Hendek halkı ve burada bulunan değerli vatandaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Kıymetli vatandaşlarım; 2014 yılında çıkmış olduğumuz ve 2019 yılında zaferle taçlandırdığımız siz değerli hemşehrilerimin desteği ile belediye mali idareler seçimini kazandık. Bu destek ile bir zafer kazanmış olduk. Bununla ilgili burada olan olmayan herkese teşekkür ederim. 2019 ve 2024 yılları arasında Hendek'imize hizmet edebilmek için 91 mahalle muhtarım olan veya olmayan siz değerli halkım canla başla çalıştım. Siz de takdir edersiniz ki bunlara şahit oldunuz fakat son 3-5 aylık süreçte yaşanan siyasi gelişmeler öncesinde yaşanmış olumsuzluklar beni ve sevenlerimi derinden üzmüştür.

Kıymetli hemşehrilerim, değerli basın mensupları ömrümün hiçbir kademesinde öğrenciliğimden tutun çalışma arkadaşlarımdan bürokratlığımdan siyasi yolculuğumdan hiç kimseyi satmadım yarı yolda da bırakmadım. Her türlü imkansızlıklara rağmen doğru bildiğim, ilkeli bildiğim, dürüst ve anlayış içinde çalıştım. Kimisini işim icabı veyahut da yapamadığım için kırmışımdır. Sonuçta insanız ama bu kırılma kesinlikle vatandaşımın, halkımın etrafımda olan insanlarla asla yok. Kendimi yok saydım halkı var saydım ilerleyen günlerde bazı açıklamalarım da olacak. Çok sevdiğim Hendekspor taraftarlarına 58 ay boyunca abi kardeş içinde çalıştığım yönetim kurulu arkadaşlarıma, belediye personelime, 2019 yılında bizlere destek veren değerli Hendek halkına her şeyden önce çok teşekkür ederim.

Bu arada Hendekspor'umuzu, ben bir spor geçmişi olan spor adamıyım spor benim için bu yaptığım işlerden affınıza sığınıyorum. Ezan okunuyor saygısızlık olmasın sporun her kademesinde oldum amatör spor federasyonunda oldum. Hendek'te bağlı olduğum 11-12 spor kuruluşları var, çoğunun başında oldum arkasında bulundum, destekçisi oldum. Sakaryaspor'a başkanlık veya başkanlık vekilliği yaptım. Son olarak Hendekspor ile ilgili yapılan başkanlık sürecini bana tebliğ ettikleri zaman, ben görev adamıyım ben asla bir görevden kaçmadım kaçmam da kabul ettim ancak siz de şahitsiniz son başkan olduktan sonra kalp rahatsızlığı oldum bypass ameliyatı geçirdim. O arada Hendekspor'un transferleri ile ilgilenemedim. Yönetim kurulu arkadaşlarım sağ olsun bizim eksiğimizi tamamlamak için çalıştılar. Ama istediğimiz gibi olmadı. Hele hele ben hiç hayatı boyunca yenilgiyi hazmetmeyen bir adam olarak, ama bu top spor oluyor yaşanmışlıklar ve yaşananlar var, Hendek halkından şahsım ve yönetim kurulu adına özür diliyorum. Bu saat itibarıyla bugün Hendekspor'umuz da 4-0 yendi onu da canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah ileriki günlerde iyi bir yapılanma ile tekrar iyi bir transferlerle gelip layık olduğu yere 3. Lig 2. Lig bunlar ile taçlandırırız. Bugünden de bunlar için söz veriyorum.

Sevgili hemşehrilerim, değerli basın mensupları; Ben bugün itibarıyla başında bulunduğum Hendekspor Kulübünden, kulüp başkanlığından severek yaptığım hiçbir kademesinden geri çekilmediğim Hendek Belediye Başkan Yardımcılığından istifa ediyorum. Bunu büyük bir üzüntü ile Hendek kamuoyuna bildiriyorum. Siz değerli basın mensupları ve Hendek halkına teşekkür ediyorum. Gözüm takıldığı için konuşacağım. Zafer Çakmak kardeşim böyle bir gelir misin lütfen, bu tarafa doğru. Ben Hendek'te anıları olan 25 yıl ilçe müdürlüğü yapan bir abinizim. Hepinizin kardeşiyim Hendek ruhuyla Hendek sevgisi ile çalışanları takdir etmek lazım. Bu zafer kardeşim sizin ağabeyiniz şu anda Düzce'de iş adamıdır. Tekirdağ'da bir maçta kaşı yarıldı, Hendekspor‘da oynuyor o zaman. Doktor kenara çekti canlı canlı dikiş yaptılar hakem görse ihraç edecek oynatmayacak görünmeden soyunma odasının arkasına gelip yaptı. Tekrar oyuna sevk ettik elendik ayrı bir mesele. Bunu neden anlattım; Hendek sevdası başka bir şey bunu kimse yok sayamaz. Biz, Hendek'e hizmet etmek için kimseye sormaya da gerek yoktur. Hendek kamuoyu Hüdaverdi Bahadır’dan hizmet takdir ederse, hizmet isterse, ben her zaman sizin hizmetkarınızım. Hepinize çok teşekkür ederim. Pazar gününüzü buraya ayırdığınız için, hepinize canı gönülden teşekkür eder, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR