Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 16:36
Advert Advert

HENDEK’TEN MADALYA ŞOV

Karasu’nun ev sahipliğinde yapılan Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı şov yaptı.

SPOR
Giriş Tarihi : 30-10-2023 11:42
HENDEK’TEN MADALYA ŞOV

Karasu’nun ev sahipliğinde yapılan Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı şov yaptı. Hendekli karateciler müsabakaları 67 madalyayla tamamladı.

67 MADALYA

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Karasu’nun ev sahipliğinde yapılan Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası’nda fırtına gibi esti. Müsabakalarda Ümit Atış yönetiminde mindere çıkan Hendekli karateciler, 17 kulüpten 480 sporcunun katıldığı müsabakaları 27 altın, 15 gümüş ve 25 bronz madalya olmak üzere toplamda 67 madalyayla tamamladı. Hendek Belediyesi Karate Takımı bu başarısıyla turnuvanın da en çok madalya kazanan kulübü oldu.

KUTLUYORUM

Hendek Belediye Karate Takımı Teknik direktörü Nurkan Kayacık ve antrenör Ümit Atış ve Volkan Karagöz turnuvaya başarılı olan sporcuları kutladı. Antrenörler, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen turnuvada emeği geçen turnuvanın düzenlemesinde emek harcayan idareci, hakem, antrenör ve sporcularımızı kutluyoruz, güzel bir turnuva oldu maç deneyimi yaşayan kazanan ve kaybedenlerin saygı içersinde götürdüğü turnuvada Hendek Belediyesi Karate Takımı olarak bizlerde mutlu ayrıldık. Bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na çok teşekkür ederiz. Organizasyon olarak başta Tayfun Kobaş, Emel Dramalı ve İl temsilcimiz Esra Atış olmak üzere ev sahipliği yapan Şevki Abakoç hocalarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR