Hendek Güncel
HV
09 MAYIS Perşembe 02:14
Advert Advert

Herkes balkon konuşmasını bekliyor!

2024 yılı mahalli idareler ve yerel seçimlerini kazanarak büyük bir başarı sağlayan Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ne zaman balkon konuşması yapacak herkes bu sorunun cevabını bekliyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2024 14:39
Herkes balkon konuşmasını bekliyor!

Büyük Birlik Partisinden Hendek Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren ve bu seçimlerden de büyük bir başarı elde ederek Hendek'in yeni belediye başkanı olan İrfan Püsküllü, ne zaman mazbatasını alacak ve görevinin başına geçecek. Mazbatasını alıp, görevinin başına geçmesinin yanısıra en çok konuşulan ve merak edilen esas konunun ise, ne zaman o balkon konuşmasını yapacağı.

Bu konu ve yaşanılan itiraz süreçleri ile ilgili olarak, Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar tarafından dün bir açıklama yapılmıştı. Başkan Kenar yaptığı açıklamasında, iki kez itiraz edildiğini, edilen itiraz neticesinde de sandıkların tekrardan açılıp oyların sayıldığını ve değişen hiçbir şeyin olmadığını, Hendek İlçe Yüksek Seçim Kurulundan mazbata ile ilgili olarak cevap beklediklerini ifade etmişti.

Bu açıklamalar doğrultusunda, Büyük Birlik Partisinden Hendek Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren ve bu seçimlerden zaferle ayrılan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'nün 1-2 güne kadar mazbatasını alıp, o beklenen balkon konuşmasını yapacağı ifade ediliyor.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR