Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 12:35
Advert Advert

İHH Hendek Kadın Kolları ile Üniversiteli gençler, Filistin yararına kermes düzenledi

İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Üniversiteli Gençler ile birlikte el ele vererek Filistin için yardım kermesi düzenledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-11-2023 16:04
İHH Hendek Kadın Kolları ile Üniversiteli gençler, Filistin yararına kermes düzenledi

İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Yönetimi ve Hendek'li hayırsever kadınlar, Üniversiteli Gençler ile birlikte iş birliği gerçekleştirerek, Filistin'deki Müslüman kardeşlerimizin yararına Hendek Belediyesi Kapalı Pazaryerinin yanında hayır kermesi gerçekleştirdi.

Kermese Hendek'li kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca, Hendek Rasimpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ev hanımları kermese 500 kişilik aşure desteğinde bulundu.

Kermes sonrası açıklamalarda bulunan İHH Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, "Filistin yararına düzenlediğimiz kermesimizi, üniversiteli gençlerimizle birlikte yaptık. HGM'de Sorumlu olan Ali Torunoğlu beyefendi de bizlere çok destek verdi. Ona da teşekkür ediyoruz. Hayırsever gönüllülerimizin desteğiyle de çok şükür hayır kermesimizi gerçekleştirdik. Kermesimize destek veren herkese, tüm hayırsever Hendek'li hanımlarımıza çok teşekkür ediyorum. Filistin'i unutmayalım, Filistin'e her zaman Allah'ın izniyle destek olalım." dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR