Hendek Güncel
HV
04 MAYIS Cumartesi 22:04
Advert Advert

İrfan Püsküllü: "Yolumuza BBP ile devam edeceğiz"

İrfan Püsküllü, bugün düzenlediği basın toplantısı ile yola BBP ile devam edeceğini söyledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 17:39   Güncelleme : 16-01-2024 18:30
İrfan Püsküllü:

İrfan Püsküllü, bugün düzenlediği basın toplantısı ile yola BBP ile devam edeceğini söyledi. Püsküllü, yarın Ankara'ya giderek, BBP Genel Merkezinde Genel Başkan Mustafa Destici ile görüşerek, kendisine düzenlenecek törenle rozet takılacağını ifade etti.

Püsküllü basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Biz, tabi yarın nasip olursa Genel Merkeze gideceğiz. Orada bize rozet takacaklar. Biz şimdi Büyük Birlik Partisinde karar kıldık. Ama nihai kararı ben kıldım, alayım diyemem. Çünkü siyasi partide hem ilçe başkanı, hem il başkanı, hem de Genel Başkan var. En nihai kararı onlar verecekler. Yani şunu diyebilirler; Kusura bakmayın kardeşim, bize katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyoruz ama biz aday olarak sizi görmüyoruz da diyebilirler. Yani yarın genel merkezde Mustafa Destici Bey'in açıklamaları önemli ama biz kararımızı Büyük Birlik Partisinden yana kullandık. Bundan sonrası Genel Merkeze kalmış. Şunu da söyleyeyim; buradaki görüşmemizin hem bunu Hendekli olarak söylüyorum hiçbir tanesi il üzerinde yapmadı. Ne Milliyetçi Hareket Partisi, ne de Büyük Birlik Partisi, daha çok buradaki ilçe başkanlarımızla görüşmeler yaptık. Yani nihayetinde biz Hendek'teki İlçe Başkanlarımız için çıkacağız. Onlarla beraber sahaya ineceğiz. Yani bunu Ankara'dan da isterim ilden de isterim ama biz uygun görmedik dedik. Biz kardeşim biz burada anlaşmamızı yaparız size de tebliğ ederler. Ben illaki sadece başkanımızın, Yeniden Refah Partisi Başkanımızın ilçe başkanına kendisine aktardım. Yani, yolumuzu hiçbir zaman kendim terk etmedim ne olursa olsun. Değer verdiğimiz Hendek ilçemizde ve Türkiye'de önemli bir yere sahip olan Yeniden Refah Partisi son zamanlarda da yıldızı parlayan bir parti. İnsanların güzel gözle baktığı bir partidir. Umutla baktığı bir partidir. İnşallah onlar açısından da hayırlı olur. Biz yolumuza Büyük Birlik Partisi ile devam edeceğiz. Bunu da size açıklıyorum. Allah utandırmasın diyoruz" dedi.

Püsküllü konuşmasının devamında, "Biz, Çarşamba günü yani yarın Allah nasip ederse ölmez isek, inşallah döndüğümüzde Cuma günü Rasimpaşa Camii'nin karşısında bulunan eski adı Moss Cafe olan yerde seçim irtibat bürosu, aynı zamanda da geçici bir ilçe başkanlığı ile alakalı orada bir bina oluşturulacak. Hem binanın açılışı hem de ilçe başkanlığının geçici de olsa bu yerin açılışı ve ilanı ile alakalı Cuma namazından önce ya da programı tam olarak bilemiyoruz, Cuma namazından sonra orada bir açıklamayı vatandaşımıza yapabiliriz. Bunu ilan edeceğiz. Akabinde ise, ikramlar olacak. Tabii daima orası açık olacak. Yani gelen vatandaşlarımızın çayını, kahvesini ve ya orada ikramlardan arzu ettiklerini içecekler. Tabii diğer yerlerde de bu şekilde olacak. Tabi bunları şu an dillendirmiyoruz. Çünkü, İlçe Seçim Kurulunun verdiği tam tarih süreci daha başlamadı zaten. Yoksa bizim tüm hazırlıklarımız zaten tamamlandı. Cuma günü dediğimiz gibi, nasipse orada ilan edeceğiz." dedi.

Düzenlenen kahvaltı programı, günün sonunda çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR