Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 18:52
Advert Advert

KARATEDE HENDEK FARKI

Balıkesir’in ev sahipliğinde yapılan Ümit-Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı başarılı sonuçlara imza attı.

SPOR
Giriş Tarihi : 08-11-2023 16:39
KARATEDE HENDEK FARKI

Balıkesir’in ev sahipliğinde yapılan Ümit-Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı başarılı sonuçlara imza attı. Hendekli karateciler şampiyonayı 4 madalyayla tamamladı.

4 MADALYA KAZANDI

Balıkesir’in ev sahipliğinde yapılan Ümit-Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı başarılı sonuçlara imza attı. 50 ilden 320 kulüp ve 1450 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada Hendek Belediyesi Karate Takımı 3 altın ve 1 gümüş madalya olmak üzere 4 madalya kazandı. Şampiyonada ümit erkeklerde 52 kiloda Efe Kakış, 57 kiloda Caner Atış ve genç erkekler +76 kiyoda Yusuf Eren Temizel Türkiye şampiyonu olurken, ümit erkeklerde Özgür Çağan Ergöz ise 70 kiloda gümüş madalya kazandı.

TEMİZEL MİLLİ TAKIMDA

Türkiye Şampiyonası sonrasında yapılan Milli Takım seçmesinde Dünya Şampiyonu ve Avrupa İkincisi sporcu Yusuf Eren Temizel kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu olarak direk olarak Milli Takıma girmeye hak kazandı. Şampiyonada madalya kazanan diğer Hendekli karateciler ise seçmede başarılı olamayarak Milli Takıma seçilme hakkını kazanamadı. Yusuf eren Temizel, ilk olarak 17-19 Kasım ayında Slovenya’da düzenlenecek olan Balkan Karate Şampiyonasına katılacak daha sonra Şubat ayında Gürcistan Tiflis’de düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Avrupa Karate Şampiyonasında madalya arayacak.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri Ümit Atış ve Volkan Karagöz, “Sporcularımızın almış oldukları başarılardan dolayı kutluyoruz, başarıda emeğine geçen kulüp antrenörlerini ve ailelerini tebrik ediyoruz. Güzel maçlar ile ses getirdiğimiz Türkiye Şampiyonasında ekip olarak güzel maçlar çıkardığımızı düşünüyoruz.Böyle önemli bir maçta sporcularımız ellerinden geleni yaptılar, Hendek’imizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadık. Şampiyonaya katılan bütün sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz, inanıyoruz ki daha güzel başarılar elde edeceğiz. Bize her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’nda teşekkür ediyoruz” dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR