Hendek Güncel
Hendek Güncel
GÜNCEL

Kasap, Büyükdere'ye Muhtar oldu

Emel Kasap, Hendek Büyükdere Mahallesi Muhtarı seçildi.

Kasap, Büyükdere'ye Muhtar oldu
Paylaş:

Bir dönem Hendekspor Basın Sorumlusu olarak görev yapan Emel kasap, 2024 yılı 31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerinde Büyükdere Mahallesi Muhtar Adayı olarak girdiği seçimlerden zaferle çıktı.

2024 yılı 31 Mart mahalli idareler yerel seçimlerinde Büyükdere Mahallesi Muhtar Adayı olarak girdiği yarışı rakiplerinin önünde bitiren ve bir dönem de Hendekspor Basın Müdürlüğü görevini yürüten Emel Kasap, gerçekleşen seçimlerin ardından aldığı 303 oy ile Hendek Büyükdere Mahallesi Muhtarı seçildi.

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.