Hendek Güncel
HV
30 NİSAN Salı 01:11
Advert Advert

KAYMAKAM ACIR’DAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Hendek Belediye Başkanı seçilen İrfan Püsküllü ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarılar diledi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-04-2024 17:34
KAYMAKAM ACIR’DAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

KAYMAKAM ACIR: BAŞARILAR DİLİYORUM

Hendek Belediye Başkanlığına seçilen Başkan İrfan Püsküllü ‘ye Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır tarafından ziyaret gerçekleşti. Kaymakam Acır, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Başkan İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ederek belediye başkanlığı görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ziyarette konuşan Kaymakam Acır, “Hendekli hemşehrilerimizin memnuniyeti, huzuru ve mutluluğu için Başkanımız İrfan Püsküllü ile birlikte Hendek'in kalkınması ve refahı için gayretle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kendilerini tebrik ediyorum.” diyerek yeni dönemde başarılar diledi.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ise Kaymakam Acır’a teşekkür ederek, “Sayın kaymakamımızla el ele vererek çözemeyeceğimiz sorun yok. İşbirliği içerisinde Hendek’imize en güzel hizmetleri kazandıracağız. Hendek’e hizmet etmek bizim için büyük bir mutluluk. Hendek'in potansiyelini daha da arttırmak adına çok güzel projelerimiz var. Sayın Kaymakamımız ile birlikte inşallah bu projeleri hayata geçireceğiz. İşbirliği ve uyum içinde çalışarak, şehrimizi her alanında geliştirmeyi istiyoruz” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR