Hendek Güncel
HV
24 NİSAN Çarşamba 16:32
Advert Advert Advert

Küçük Sultanlarımız Yarı Finallarde

Okul Sporları kapsamında Zonguldak'ta düzenlenen Voleybol Küçükler Kız Grup Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz, grubunu lider tamamlayarak adını yarı final grubuna yazdırdı.

SPOR
Giriş Tarihi : 12-05-2023 09:50   Güncelleme : 12-05-2023 10:08
Küçük Sultanlarımız Yarı Finallarde

Okul Sporları kapsamında Zonguldak'ta düzenlenen Küçük Kızlar Grup Müsabakalarında Sakaryamızı temsil eden Okulumuz voleybol takımı grubunu lider tamamlayarak yarı finallere yükselme başarısı gösterdi.

B GRUBUNDA 7 PUANLA LİDER

8-10 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Site Spor Salonunda gerçekleştirilen grup müsabakalarında B grubunda Tekirdağ Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu, Düzce Hürriyet Ortaokulu  ve Kırklareli Emrullah Efendi Ortaokulu ile birlikte yer alan takımımız ilk maçında Kırklareli Emrullah Efendi Ortaokulunu 25-11 ve 25-7'lik setlerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Grubun ikinci maçında Düzce Hürriyet Ortaokulunu da 25-20 ve 25-21'lik setlerle 2-0 ile geçen takımımız, grubunun üçüncü ve son maçını Tekirdağ Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu ile yaptı. Sultanlarımız Tekirdağ temsilcisi karşısında ilk seti 25-23 almasına rağmen ikinci seti 23-25 geride bitirdi. Tie break setinde rakibine 12-15 ile boyun eğen takımımız,  2-1 mağlup olmasına rağmen grubunu 7 puanla lider olarak tamamladı.

YILDIZ FUTBOLCULARIN ARDINDAN SULTANLARIMIZ DA YARI FİNALLERDE

Grubunu lider olarak tamamlayan takımımız, bu sonuçla 32 takım arasına girerek yarı finallerde mücadele etme hakkı elde etti. Maçın ardından mutluluklarını arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaşan öğrencilerimiz madalya töreninin ardından kutlama yemeğinde biraraya gelerek şampiyonluğun tadını çıkardılar. Bu sonuçla yıldızlar erkek futbolda yarı finale yükselen okulumuz, küçükler kız voleybolda da yarı finale yükselerek büyük bir başarı elde etmiş oldu.

YARI FİNALLERDE BAŞARILAR

Takımımızı tebrik eder, 22-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarı final müsabakalarında başarılarının devamını dileriz. Aynı zamanda bu başarıda emeği bulunan başta İdris Demir olmak üzere beden eğitimi öğretmenlerimize, spor kulüplerimize ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkürü borç biliriz.

AdminAdmin

YORUMLAR