Hendek Güncel
HV
04 MAYIS Cumartesi 05:53
Advert Advert

MAÇIN ARDINDAN PROGRAMI YİNE ZİRVEDE

Haber Hendek Tv'de canlı olarak yayınlanan Maçın Ardından Programı, yine ekranlara damgasını vurdu.

SPOR
Giriş Tarihi : 21-12-2023 10:42
MAÇIN ARDINDAN PROGRAMI YİNE ZİRVEDE

Haber Hendek Tv’de her Pazartesi günü akşamı saat: 20.00'da canlı olarak yayınlanan ve bu hafta maçların ertelemesi nedeniyle dün akşam ekranlara gelen Maçın Ardından Programı, yine dün geceye damgasını vurdu.

Programın sunuculuğunu Gazeteci Cemil Tekin'in yaptığı, yorumculuğunu Gazeteci Bülent Yaman'ın üstlendiği, programın yönetmenliğini ise Gazeteci Mehmet Kavis'in yaptığı program dün akşam yine reytingleri alt üst etti.

Programın reytinglerinden rahatsız olan bazı güruhlar feyk hesap üzerinden (sahte hesap) ile atılan mesajlarla yıllarını güreşe ve spora adamış programın sunucusu Cemil Tekin'i ve programın yorumcusu Bülent Yaman’ın gardını düşürmeye çalışsa da Tekin ve Yaman düşürülmek istenilen bu tuzağa düşmedi.

Dün gece Haber Hendek Tv'de canlı olarak yayınlanan Maçın Ardından Programı ile reytingleri alt üst eden ikili Yeni Çanspor karşılaşması sonrasında yaptığı yorumlar büyük bir ilgi ile izlenerek rekorları egale etti.

Gerçekleşen programa Hendekspor Kulübü Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve Profesyonel Futbol Menajeri Hüseyin Bayrak, canlı yayına telefon aracılığıyla katıldı. Bahadır ve Bayrak'ın katıldığı Maçın Ardından Programı Çarşamba gecesine damgasını vurmuş oldu.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR