Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 00:09
Advert Advert

Muhtar İsmet İskefiyeli’den Sağlık Ocaklarında randevu kaldırılsın çıkışı

Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, yine gündem yaratacak bir paylaşım yaparak Sakarya Milletvekillerini göreve davet etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-12-2023 21:31   Güncelleme : 22-12-2023 21:48
Muhtar İsmet İskefiyeli’den Sağlık Ocaklarında randevu kaldırılsın çıkışı

İlçenin en kalabalık nüfusuna sahip olan Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, gündem yaratan paylaşımlarını sürdürdü. Daha önce Hendek Devlet Hastanesinde yaşanan M.R. konusuna dikkat çeken paylaşımı sonrasında devreye giren Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci konu ile ilgili çalışmaların başlatıldığını duyurmasının ardından Muhtar İskefiyeli yeni bir paylaşım yaparak son günlerde Sağlık Ocaklarında yaşanan randevu sistemine dikkat çekerek, adeta vatandaşın duygularına tercüman oldu.

Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Aile Hekimliklerinde yaşanan randevu sıkıntısı ile ilgili yaptığı paylaşımında, "Pandemi’den bu tarafa Aile Hekimliklerine getirilen randevu sisteminin bir an önce kaldırılması, eskiden olduğu gibi randevu olmaksızın muayene ve ilaç yazımı yapılması gerekir. Yaşlılarımız randevu alamıyor, Sağlık Ocağına zor geliyor. Randevu yoksa git randevu al deniyor. Bu sıkıntıyı bir an önce çözüme kavuşturalım. Sakarya Milletvekillerimizi bu konuda göreve davet ediyorum ve bir an önce bu sıkıntıyı çözmeye davet ediyorum" dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR