Hendek Güncel
Hendek Güncel
GÜNCEL

Namlı: "Ali Gaffar Okkan’ı rahmetle anıyorum"

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın Şehit edilişinin 23. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Namlı: "Ali Gaffar Okkan’ı rahmetle anıyorum"
Paylaş:

"Şehidimiz Ali Gaffar Okkan sadece Hendek'in değeri değil, ülkenin mümtaz şahsiyetlerinden, Devletimizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği için görev yaptığı yerlerde cansiperane çalışarak, halkla bütünleşerek önemli hizmetlerde bulunmuştur.

24 Ocak 2001 tarihinde düzenlenen hain saldırıda Şehit edilen Hendek'imizin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı, kahraman silah arkadaşlarını ve tüm Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."

Burhan NAMLI
MHP Hendek İlçe Başkanı

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.