Hendek Güncel
HV
28 MART Perşembe 18:34
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Ramazan etkinlikleri sona erdi

Büyükşehir Belediyesi, kardeşlik ayı Ramazan boyunca iftar sonrası Kitap Sokağı’nda gerçekleştirdiği etkililikleri 3 güzel programla sonlandırdı. Sakarya’da bir gelenek haline gelen Kitap Sokağı, bu yıl da Ramazan ayında da Sakaryalıların uğrak noktası oldu.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 17-04-2023 19:27   Güncelleme : 17-04-2023 19:44
Ramazan etkinlikleri sona erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sonrası düzenlediği, Ramazan ruhuna uygun musiki dinletileri, sohbet, tiyatro gösterimleri, meddah ve gölge oyunlarıyla eski Ramazanları aratmayan dolu dolu bir ay geçirmelerini sağladı. Bir ay boyunca tasavvuf müziği konserleri, mehteran gösterileri, çocuklar için eğlenceli oyunların sahne aldığı Ramazan etkinlikleri 3 güzel programla sona erdi.

Etkinlikler yoğun katılımlara sahne oldu

14 Nisan Cuma akşamı AKM önünde kurulan kitap sokağında Büyükşehir Belediyesi'nin mehteran takımı vatandaşlara unutulmaz bir konser verdi. Vatandaşlar Mehteran gösterisine büyük ilgi gösterirken o anları kaydetmeyi de ihmal etmediler.

15 Nisan Cumartesi akşamı ise, musikinin tanınmış isimlerinden sanatçı Ahmet Gencer sahne aldı. Birbirinden güzel eserleri icra eden Gencer’e toplanan kalabalık zaman zaman eşlik etti. Büyükşehir buluşmalarıyla güzelleşen Ramazan ayı Pazar akşamı düzenlenen meddah hikayesi ve sonrasında oynanan gölge oyunu ile sona erdi. Tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu’nun sahnelediği Hacivat Karagöz oyununa miniklerin ilgisi yoğun oldu.

AdminAdmin

YORUMLAR