Hendek Güncel
Hendek Güncel
GÜNCEL

REGAİP KANDİLİ DUALARLA İCRA EDİLDİ

Üç ayların habercisi olan Regaip Kandili Hendek’te çeşitli camilerde okunan Mevlid-i Şerif ve yapılan dualar ile eller semaya kalktı. Ayrıca camilerdeki program sonrası Hendek Belediyesi Ekipleri tarafından vatandaşlara lokum ve gül suyu ikram edildi.

REGAİP KANDİLİ DUALARLA İCRA EDİLDİ
Paylaş:

DUALAR EDİLDİ

Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili, Hendek İlçe Müftülüğü tarafından bazı camilerde Yatsı namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Akşam namazı ile yatsı namazı arasında gerçekleştirilen mevlid programlarında cemaate üç ayların başlangıcı olan Regaip kandilinin önemi anlatılarak nasıl ibadet edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

LOKUM İKRAM EDİLDİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da Hendek Merkezdeki Büyük Camide düzenlenen Kandil Programına katıldı. Herkesin Regaip Kandilini kutladı. Kılınan Yatsı namazının ardından ise, bu mübarek gece hürmetine Hendek Merkezde bulunan Yeni Cami, Orta Cami, Büyük Cami ve Rasimpaşa Camii başta olmak üzere Yeşilyurt, Çamlıca, Puna ve Eseler Kuba Camilerinde kandil programı sonrasında belediye ekipleri tarafından vatandaşlara cami çıkışında gül suyu ve lokum ikram edildi. Vatandaşlar, Regaip Kandili dolayısıyla düzenlenen program nedeniyle Hendek İlçe Müftülüğüne ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na teşekkür ettiler.

Bu haber Hendek Güncel tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et ŞAİBE KABUL EDİLEMEZ. BASIN ZAN ALTINDA!

Akışın sonuna geldiniz.