Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 21:14
Advert Advert

SAKARYA MİLLETVEKİLİMİZ ALİ İNCİ’YE MUAY THAİ SPORCULARINDAN ZİYARET

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübünden AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İNCİ’ye geçmiş olsun ziyareti.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-03-2024 23:35
SAKARYA MİLLETVEKİLİMİZ ALİ İNCİ’YE MUAY THAİ SPORCULARINDAN ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde üzücü bir trafik kazası geçiren Milletvekili Ali İNCİ'ye Kulüp Antrenörü ve aynı zamanda Muay Thai Milli Takım Antrenörü olan Erkan Yılmaz ve Sporcuları geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Erkan hoca ve sporcuları Sayın Vekilimiz Ali İNCİ’nin göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Vekilimiz ise, Hendek’te spor ve sporculara yapmış olduğu destekleri, tesisleşmeyi, anlatarak her zaman sporcunun yanında olduğunu belirtti. Karate, Güreş, Muay Thai ve Takım Sporlarında da başarı sağlayan sporcuları ev, araba ve diğer hediyelerle ödüllendirerek sporcuların spora bağımlı kalmalarını sağladığını söyledi.

Vekilimiz telefonundan seyrettirdiği bir videoylada madde bağımlısı bir gencimizin yaşadığı zorlukları söyleyip Hendek'imizin gençlerinin sonuna kadar yanında olduğunu, bu tarz maddelerden uzak durmaları gerektiğini, spor yaparak vatana, millete, topluma faydalı bireyler olmalarını istedi.

Muay Thai Antrenörümüz Erkan Yılmaz ve Sporcuları gidecekleri Muay Thai Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacaklarının sözünü kendisine verdi.

Sayın Milletvekilimiz ve Sporcularımız günün anısına fotoğraf çektirip, ziyaretlerini ölümsüzleştirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR