Sakarya’da yürekleri burkan bir olay yaşandı. Sakarya Nehri kenarında balık tutmak istediği sırada suya düşerek gözden kaybolan 6 yaşındaki Ahmed İdris için arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.
Sakarya Arama Kurtarma Ekibi, olayın ardından hızla bölgeye intikal ederek çalışmalara katıldı. Ekip, 1 araç, 1 zodiac bot ve 2’si dalgıç olmak üzere toplam 7 personelle sahada aktif görev alıyor.
Küçük Ahmed’i bulmak için bölgede geniş çaplı bir arama çalışması yürütülüyor. Çalışmalara Sakarya AFAD, Jandarma, Polis, İtfaiye ve İHH Arama Kurtarma ekipleri de destek veriyor. Ekipler, hem su üstünde hem de su altında yoğun şekilde arama faaliyetlerini sürdürüyor.
Zorlu hava koşullarına rağmen devam eden çalışmalarda ekipler, her ihtimali değerlendirerek nehrin farklı noktalarında tarama gerçekleştiriyor. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, bölgedeki umutlu bekleyiş sürüyor.
Cemil Tekin



















