Hendek Güncel
HV
07 MAYIS Salı 23:36
Advert Advert

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan beraberinde Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Varlıca, Hendek Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahdettin Çilek, Alifuatpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duray Ölmez, Akyazı Bakkallar Bayiler ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kaliç Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-04-2024 21:20
SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

BAŞKAN ALİŞAN: GÜZEL BİR HİZMET DÖNEMİ DİLİYORUM

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada Başkanımıza hayırlı olsun, tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği ve ortak akıl çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Başkanımıza da güzel bir hizmet dönemi diliyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti; "Toplumun her kesimine hizmet etmek için el ele vererek, ortak çabalarla daha güzel bir Sakarya için çalışacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını çözmek ve onların refahını artırmak adına elimizden geleni yapacağız. Hepimiz aynı gemideyiz ve bu gemiyi daha ileriye taşımak için birlikte hareket etmeliyiz” diye konuştu.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Esnaf odaları başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ise; “Daha modern ve yaşanılabilir bir Sakarya ve Hendek için esnaf odalarımızla karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunarak temaslarımızı sürdüreceğiz. Hendek Belediyesi olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız. Başkanlarımıza ve yönetimlerine gerek Sakarya’mıza gerekse ilçemize şu ana kadar sağladığı katkılar için ve nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR