Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 23:45
Advert Advert

STK temsilcileri Büyükşehir’in projelerini yerinde gördü

Büyükşehir Belediyesi, tarım, hayvancılık ve kültür alanlarında faaliyet gösteren STK temsilcilerine yönelik bir bilgilendirme gezisi düzenledi. Gezide, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi'nden Damızlık Manda Çiftliği'ne kadar birçok proje ziyaret edildi ve alanında uzman isimler tarafından bilgilendirme yapıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-06-2023 14:12
STK temsilcileri Büyükşehir’in projelerini yerinde gördü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sivil toplum kuruluşu temsilcilerine yönelik hizmet tanıtım gezisi düzenledi. Gıda, tarım ve hayvancılık alanlarının yanı sıra kültürel çalışmalarda bulunan STK temsilcileri, Büyükşehir’in hayata geçirdiği Mantar Üretim Tesisi, Damızlık Manda Çiftliği, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi Melen Botanik Vadisi ve Acarlar Longozunu ziyaret etti. Programlarda alanında uzman isimler tarafından yatırımlara ilişkin katılımcılarla ayrıntılı bilgiler paylaşıldı.

Geçmişten geleceğe miras

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz 50 aylık süre içinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'nin liderliğinde önemli projelere imza attık. Bu dev projeler, şehrimiz için geçmişten geleceğe bir miras olarak kalacak. Bu projelerin hayata geçirilmesinin yanı sıra, sürdürülebilirlik ve gelişim için bilgi aktarımının büyük önem taşıdığının farkındayız. Bu nedenle, şehrimizde tarım, hayvancılık ve kültür alanında faaliyet gösteren dernek başkanları ve yardımcıları için bir bilgilendirme gezisi düzenledik. Ekip arkadaşlarımız, projelerimiz hakkında detaylı bilgi verdi. Katılımcılara gösterdikleri ilgi ve hassasiyet için teşekkür ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

AdminAdmin

YORUMLAR