Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:06
Advert Advert

SÜLEYMAN AYKIRI ORDU KORGAN'DA İKİNCİ OLDU

Ordu'nun Korgan ilçesinde düzenlenen 65. Ordu Korgan Orman Gülü Kültür Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Hendek Belediyesi'nin Başpehlivanı Süleyman Aykırı ikinci oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 29-06-2023 16:14
SÜLEYMAN AYKIRI ORDU KORGAN'DA İKİNCİ OLDU

Bugün, Ordu'nun Korgan ilçesinde düzenlenen 65. Ordu Korgan Orman Gülü Kültür Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, Hendek Belediyesi'nin Başpehlivanlarından Süleyman Aykırı karşılaştığı rakiplerini yenerek finale kaldı ve güreşleri ikinci olarak tamamladı.

65. Ordu Korgan Orman Gülü Kültür Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, ilçemiz Hendek'i temsil eden Başpehlivanlarımızdan Süleyman Aykırı, karşılaştığı tüm rakiplerini geçerek adını finele yazdırmayı başardı. Finalde Ankara ASKİ Spor Kulübü'nün Başpehlivanlarından Çorum Sungurlu'lu Ünal Karaman ile karşılaşan Aykırı, final müsabakasında yenilerek, 65. Ordu Korgan Orman Gülü Kültür Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni ikinci olarak tamamlamış oldu.

Öte yandan, Hendek Belediyesi'nin bir diğer Başpehlivanı Ahmet Kavakçı da 65. Ordu Korgan Orman Gülü Kültür Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne katılım sağladı. Süleyman Aykırı ve Ahmet Kavakçı yüksek rakımlı Korgan Yaylasında düzenlenen güreşlerden sonra Ordu'dan başka bir ilimize geçerek yarın düzenlenecek olan güreşlere katılacak.

AdminAdmin

YORUMLAR