Hendek Güncel
HV
29 NİSAN Pazartesi 14:41
Advert Advert

TEMİZEL AVRUPA KARATE ŞAMPİYONASI ÖNCESİ KAMPTA

Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel, 2024 yılı Şubat ayında Gürcistan'ın Tiflis kentinde yapılacak olan Ümit Genç ve U-21 Avrupa Karate Şampiyonası için İstanbul’da milli takım kafilesi ile hazırlık kampına katıldı.

SPOR
Giriş Tarihi : 15-12-2023 19:11
TEMİZEL AVRUPA KARATE ŞAMPİYONASI ÖNCESİ KAMPTA

GÜRCİSTAN TİFLİS’TE

Sayısız başarılara imza atan Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcusu Yusuf Eren Temizel, Gürcistan Tiflis’te düzenlenecek olan Ümit Genç ve U-21 Avrupa Karate Şampiyonasında +76 kg.’da Genç Erkekler Kategorisinde Ülkemizi ve Hendek’i temsil edecek. Hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu söyleyen Temizel, “Başarılarıma bir yenisini daha eklemek istiyorum en iyi şekilde şampiyonaya hazırlanıp zirveye çıkmak istiyorum. Kendime güveniyorum elimden gelenin en iyisini yapacağım. Desteklerini esirgemeyen en başta Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ve Hendek Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çekiçcioğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

BABAOĞLU: SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUM

Gürcistan'ın Tiflis kentinde yapılacak olan Ümit Genç ve U-21 Avrupa Karate Şampiyonası öncesi kampa giren Temizel’e güvendiğini ve başarılarla döneceğini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Gürcistan'ın Tiflis kentinde Ülkemizi ve İlçemizi temsil edecek olan sporcumuzun başarılı olacağına eminim. Spora ve sporcuya her zaman desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Şampiyonada sadece İlçemizi değil Ülkemizi temsil edecek olan tüm sporcularımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum” dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR