Hendek Güncel
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:02
Advert Advert Advert

ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURUYOR

Hendek Belediyesi ilçe merkezi başta olmak üzere kırsal mahalleleri de kapsayacak şekilde kilit parke yol oluşturma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-01-2023 15:35
ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURUYOR

Çalışmalar kapsamında Kargalıhanbaba, Sarıdede ve Kırktepe Mahalleri kilit parke yol ile buluşurken, çalışmaların program ve ihtiyaç sırasına göre mahalle mahalle devam edeceği açıklandı.

KONFORLU YOLLARLA GÜVENLİ ULAŞIM

Hendek Belediyesi ekiplerinin ilçe genelindeki üst ve altyapı çalışmaları göz doldurmaya devam ediyor. Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarına devam eden Hendek Belediyesi ekipleri altyapı çalışmalarının yanı sıra vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşım sağlaması adına ekipler merkez mahalleler başta olmak üzere kırsal mahallelerde de çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyor. Üstyapı çalışmaları kapsamında ekipler Sarıdede, Kargalıhanbaba ve Kırktepe Mahallelerinde kilit parke yol oluşturma çalışmaları ile vatandaşların ulaşımda rahat edeceği çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

3 MAHALLEDE DEVAM EDİYOR

Ekiplerin 3 ayrı mahallede devam eden çalışmaları kapsamında stabilize ve kumlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kargalıhanbaba Mahallesinde 7 sokakta yaklaşık uzunluğu 1.2 kilometre, Sarıdede ve Kırktepe Mahallelerinde ise toplamda 2 sokak kilitli parke yol ile buluşmuş olacak.

BAŞKAN BABAOĞLU: DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

Kilitli parke yol çalışmalarının ilçe genelinde tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Halkın istek ve beklentilerini bir bir gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Hendeklilerin yüzünü güldürecek çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Halkımızın konforlu yollarda ulaşım sağlaması için ilçenin değişimine ve gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarımız önem sırasına göre mahalle mahalle devam ediyor dedi. Başkan Babaoğlu ayrıca, Hendek Belediyesi olarak çalışmalarımızı aksatmadan yerine getirmeye çalışıyoruz. Durmuyoruz, taş üstüne taş koyuyoruz. Yapmış olduğumuz kilit parke yol çalışmalarımızla hemşehrilerimizin güvenli, sağlıklı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmalarını amaçlıyoruz. Yollarımızı tek tek elden geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Uzun yıllar çamur yollarda yürümenin ıstırabını çeken halkımız, yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Bizde onların mutluluğu ile mutlu oluyoruz. Kısa sürede diğer mahallelerimizde de çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR