Hendek Güncel
HV
08 MAYIS Çarşamba 00:03
Advert Advert

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN DÜNKÜ İSTİFALARLA İLGİLİ OLARAK AÇIKLAMA GELDİ

Yeniden Refah Partisinden dünkü istifalarla ilgili olarak, açıklama geldi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 21:57
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN DÜNKÜ İSTİFALARLA İLGİLİ OLARAK AÇIKLAMA GELDİ

Kıymetli basın mensupları, sevgili Hendekliler; Allah’ın selamı üzerinize olsun. Kamuoyuna yansıyan ve dava bilinci ile bağdaşmayan bir takım açıklamalar hasıl olmuştur.

Yeniden Refah Partisi Hendek SKM Başkanlığı olarak seçim süreci ve meclis üyeliği adaylığı ile ilgili İl Başkanlığı ve Genel Merkez SKM İlçe Belediyelerine bir İl Meclis Üyesi yazmaktadır. Genel Merkez ve İl Başkanlığımız İl Başkan Yardımcılarından 1. sıra İl Meclis Üyeliğini mevcut İlçe Başkanımız Sayın Sedat Yalçın'ı uygun görmüş ve İl Meclisinde Milli Görüş Temsiliyetini kendilerine tevdi etmişlerdir.

Milli Görüşü temsil ettiğini savunan bir grup Milli Görüşün baş başa, baş Allah'a bağlıdır şiarını bilmeden İl Başkanlığını ve Genel Merkezimizi saymayarak, kendi istediklerini veya birilerinin yönlendirmesi ile teşkilat içinde teşkilat kurmaya çalışmalarını Genel Merkezimiz takibe almış ve son gün Milli Görüş Davasını zarara uğratmak için 5 kişilik bu ekibin Meclis Üyeliğinden çekilerek, kayıplara sebep olma durumlarına karşı, Genel Merkezimiz bu 5 arkadaşı listeden çekmiştir.

Sürecin en başından sonuna kadar süreci takip eden Genel Merkezimiz, İl SKM Başkanlığı adına İlçe SKM Başkanlığı olarak siz kıymetli Hendeklilere ve Kamuoyuna saygı ve sevgi ile sunarız.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR