Hendek D-100 Karayolu Büyükdere Mahallesi Mevkiinde Feci Kaza

Hendek dün akşam saat: 21.00 sıralarında Ambulans, İtfaiye ve Polis Sirenleri ile adeta çınladı. Vatandaşlar panik ve merakla bir birini arayarak ne oldu diye sorduğu dakikalarda haber sitelerine acı haber düştü.

GÜNCEL - 26-09-2022 08:49

Hendek D-100 Karayolu Büyükdere Mahallesi Mevkiinde Feci Kaza

Dün akşam Hendek D-100 Karayolu Büyükdere Mahallesi Mevkiinde meydana gelen kazadan acı haber geldi. Yolun karşısına geçmek için yol kenarında bekleyen vatandaşa otomobil çarptı. İhbar ile kaza yerine Ambulans, İtfaiye ve Polis Ekipleri sevk edildi.

Alınan bilgilere göre, dün akşam saat: 21.00 sıralarında A.A. sevk ve idaresindeki 54 A *** plakalı otomobil Hendek D-100 Karayolu Büyükdere Mahallesi Mevkiinde, yolun karşısına geçmek için bekleyen İ.S. simli vatandaşa çarptı. Kazayı gören vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı kaza yerine, sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Vatandaşların ihbarı ile kaza yerine ulaşan ilk yardım ekipleri, ağır yaralı İ.S., otomobilde bulunan sürücü A.A. ve Ş.K.'ye ilk müdahaleleri kaza yerinde yapıldı. Ağır yaralı İ.S. ilk yardım ekipleri tarafından ambulansla Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede İ.S., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Kaza ile ilgili olarak kolluk kuvvetlerince soruşturma başlatıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bariyerleri ayıran refüjdeki teller yola taşınca kazaya sebebiyet verdi

Bariyerleri ayıran refüjdeki teller yola taşınca kazaya sebebiyet verdi

29-04-2024 - GÜNCEL

MUSTAFA YILDIZ:

MUSTAFA YILDIZ: "KEDİLERDE BULAŞICI, YAYGIN FİP HASTALIĞI"

29-04-2024 - GÜNCEL