Hendek Güncel
HV
19 MART Salı 14:56
Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert Advert

Abi kardeş 2 hafta arayla hayatını kaybetti

Hendek Yeşilköy Merkez Mahallesi nüfusuna kayıtlı Küçük Sanayi Esnafı Mücahit Demirdeş 2 hafta önce kalp krizi sonucu hayatını kaybederek toprağa verildi. Kardeşinin ardından bir süredir KOAH tedavisi gören ağabeyi Mehmet Demirdeş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acısı taze olan Demirdeş Ailesi vefat haberi sonrası bir kez daha acı yaşadı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-03-2023 16:49
Abi kardeş 2 hafta arayla hayatını kaybetti

Hendek Yeşilköy Merkez Mahallesi nüfusuna kayıtlı Küçük Sanayi Esnafı Mehmet Demirdeş gittiği misafirlik dönüşü evinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 2 hafta önce toprağa verilen Mücahit Demrdeş’in acısı sürerken, bu kez de 73 Yaşındaki ağabeyi Mehmet Demirdeş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Uzun bir süredir KOAH tedavisi gören ve 2 hafta önce kardeşini toprağa veren Hendek Yeşilköy Mahallesi'nden merhum İbrahim Demirdeş’in oğlu, Yavuz ve Kadir Demirdeş’in babası, Sakin Kutsal ve Bülent Kutsal’ın eniştesi, Ferhat Eygi ve merhum Şemsi Kavak’ın bacanağı, Mehmet Demirdeş hayatını kaybetti.

Merhum Mehmet Demirdeş’in vefat haberini alan yakınları derin acı yaşarken, cenazeye; CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, AK Parti Önceki Dönem Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Berberler Odası Başkanı Vahdettin Çilek, YNS Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Nalbant ve vatandaşlar katılarak Demirdeş Ailesine başsağlığı dilediler.

Merhum Mehmet Demirdeş’in cenazesi evinin önünde alınan helalliğin ardından Yeşilköy Merkez Camii'ne getirildi. Yeşilköy Merkez Camii’nde Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla Yeşilköy Aile Mezarlığına defnedildi.

AdminAdmin

YORUMLAR