Hendek Güncel
HV
01 MAYIS Çarşamba 23:16
Advert Advert

Ahmet Der’den sitem dolu paylaşım!

2019-2024 yılları arasında Hendek AK Parti Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunun ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar aday olan Ahmet Der, gerçekleşen seçimler sonrası Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği listesine giremedi. Der, gerçekleşen yerel seçimler sonrasında sosyal medya sayfasından sitem dolu bir paylaşım yaparak adate günah çıkardı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-04-2024 21:33   Güncelleme : 01-04-2024 21:38
Ahmet Der’den sitem dolu paylaşım!

İŞTE AHMET DER’İN O PAYLAŞIMI:

"Evet, bir yerel seçimin sonuna geldik. 2019-2024 yılları arası AK Parti Belediye Meclis Üyeliği yaptım. Görev sürecimde elimden geleni yaptım. Belediye olmazsa, kendi iş makinem ve kamyonumla hallettim. Tekrar 2024 yılı seçimlerinde partim olan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. Fakat, kazanamadım.

Kazanan tüm Belediye Meclis meclis Üyesi arkadaşlarımı, muhtarlarımı ve Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü’yü tebrik ediyorum.

Burada şunu ifade etmek istiyorum. Bu bir seçim kazanmak da var, kaybetmekte var. Üzüldüğüm bu kadar uğraşmama rağmen, ben bunu haketmedim.

Bunu söylerken üç köy için söylüyorum. Onlar kendilerini iyi biliyor. Bir de numaradan arayıp soruyorlar. Ben kaybetmedim kazandım. Onlar bunun farkında değil. Benim Allah'a şükür kimseye ihtiyacım yok, bakarım işime. Senelerce yapılan emeğe saygı olur insan da...

Toparlayacak olursam 2019-2024 yılında bana kim oy verdiyse, ben verilen görevi layıkıyla yaptım. Haklarını helal etsinler... Ben hakkımı kıymet bilmeyenlere helal etmiyorum. Hayırlı Ramazanlar, şimdiden Hayırlı Bayramlar diliyorum."

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR