Hendek Güncel
HV
05 MAYIS Pazar 17:04
Advert Advert

Akyazı’nın mahalleleri asfalt ile güzelleşiyor

Akyazı Belediyesi ilçedeki mahalleleri asfalt ile buluşturmaya devam ediyor. Altındere Gündoğan Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler cadde ve sokakları güzelleştirmeye devam ediyorlar.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-07-2023 15:45
Akyazı’nın mahalleleri asfalt ile güzelleşiyor

2023 yılı asfalt programı

Akyazı Belediyesi’nin ilçedeki asfalt atağı ara vermeden sürüyor. 2023 yılı asfalt programına göre mahalle mahalle çalışmalarını sürdüren ekipler Osmanbey, Topağaç, Seyfeler, Yuvalak, Düzyazı, Altındere Osmanağa ve Altındere Cumhuriyet Mahallelerinin ardından Altındere Gündoğan Mahallesi’nin cadde ve sokaklarını güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Bilal Soykan asfalt çalışmalarına ilçe genelinde ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

Sokaklar pırıl pırıl olacak

Akyazı’nın dört bir yanında çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Ekiplerimiz vatandaşlarımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışıyor. Tüm arkadaşlarımız her zaman olduğu gibi sahadalar. Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Konuralp ve Gazi Süleymanpaşa Mahallelerinin ardından Yunus Emre Mahallesi’nde ortak temizlik çalışmalarına devam ediyor ve sokaklarımızı pırıl pırıl yapıyorlar. Yağmursuyu hattı ihalemiz kapsamındaki çalışmalarımız da yine Yunus Emre Mahallemizde devam ediyor” dedi.

İlçe merkezi asfaltlanacak

Asfalt çalışmalarının da son sürat devam ettiğini dile getiren Başkan Soykan, “Ekiplerimiz Altındere Gündoğan Mahallesi’nde asfalt serme işlemine devam ediyorlar.  İlçemizin merkezinde bulunan mahallelerimizde de yağmursuyu hattı ve altyapı çalışmalarının ardından bu yaz asfalt işlemlerini tamamlayacağız” dedi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR