Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 16:01
Advert Advert

ALEMDAR’DAN BABAOĞLU’NUN HENDEK MEYDAN PROJESİNE DESTEK

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’a Hendek Meydan Projesi’ni anlattı. Projeyi beğendiğini ifade eden Alemdar, “Hendek’imize hayırlı olsun” dedi. Alemdar ile Babaoğlu, Hendek’te esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2024 05:04
ALEMDAR’DAN BABAOĞLU’NUN HENDEK MEYDAN PROJESİNE DESTEK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca onaylanan Hendek Meydan Projesi, Bakan Mehmet Özhaseki’nin bizzat katıldığı proje tanıtım ve iftar programında Başkan Babaoğlu tarafından açıklanmıştı.

Bakan Özhaseki’nin tam destek verdiği proje, açıklandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Hendek merkezinin çehresini değiştirecek olan ve yüzyılın projesi olarak adlandırılan projeyi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’da gündemine aldı.

“PROJENİN VE TURGUT BAŞKANIN YANINDA OLACAĞIZ”

Seçim çalışmaları kapsamında Hendek’te Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu ile birlikte esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulunan Alemdar, Hendek Meydan Projesi hakkında da Babaoğlu’ndan bilgi aldı. Hendek Belediyesi ek hizmet binasında masaya yatırılan projenin detaylarını Babaoğlu’ndan dinleyen Alemdar, “Turgut başkanımızı tebrik ediyorum, projeyi çok beğendim. Bakanlığımızın harmanından geçtiği, Bakanımızın bizzat tanıtımına katılarak tam destek verdiği bu güzel proje Hendek’imize hayırlı olsun. İnşallah, Büyükşehir Belediyesi olarak bizde bu projenin ve Turgut başkanımızın yanında olacağız, gereken desteği vereceğiz” dedi.

Alemdar ve Babaoğlu, beraberinde MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, Belediye Meclis üyesi adaylarıyla Remzi Efendi Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR