Hendek Güncel
HV
28 NİSAN Pazar 02:56
Advert Advert

ALİ İNCİ: YERİMİZ CUMHUR İTTİFAKIDIR, DESTEĞİMİZ TURGUT BABAOĞLU’NADIR

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Mahalle Muhtarları, Azaları ve Ailelerine yönelik hizmetlerini anlattığı toplantıda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, “Hendek’te, ittifak kararı alınmıştır ve konu kapanmıştır. Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatı çok net; Ayrımız, gayrımız yok. Adayımız Babaoğlu’dur” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 19:01
ALİ İNCİ: YERİMİZ CUMHUR İTTİFAKIDIR, DESTEĞİMİZ TURGUT BABAOĞLU’NADIR

CUMHUR İTTİFAKI KENETLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hendek İlçe Teşkilatı tarafından mahalle muhtarları, azaları ve ailelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısından birliktelik mesajları yağdı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun 5 yıllık hizmetlerin sunumunu yaptığı programa, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, kadın kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, mahalle muhtarları, azalar ve aileleri katıldı.

“ADAYIMIZ BELLİ, YERİMİZ BELLİ”

Programda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeyi aktararak, “Sayın Cumhurbaşkanımız, “Sen ben yok, birlikte devam edeceğiz” demişlerdi. Bir ittifak kararı alındı. Biz Cumhurbaşkanımızın emrettiği yerde oluruz. Konu kapanmıştır. Adayımız bellidir, yerimiz Cumhur İttifakı’dır Turgut Babaoğlu’nu destekliyoruz. Allah mübarek etsin” dedi.

“PROJELERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak 8 ilden sorumlu olduğunu söyleyen İnci şöyle devam etti; Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, burada yaptığı projeleri anlattı, tebrik ederiz. Onların yaptığı çalışmalara bakıyorum, eksiklerine bakıyorum. Onların arasında Turgut Babaoğlu ilk on belediye başkanı arasında değerlendirebileceğim başkanlardan birisi olur. Kendisini tebrik ediyorum.

MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ile görüştüklerini de anlatan İnci, “Hendek’imiz ile alakalı, gelecekle alakalı projelere birlikte daha fazla sahip çıkacağız” ifadesini kullandı.

“KİMSEYE DARGIN VE KIRGIN DEĞİLİM”

Programda son 5 yılda yapılan hizmetlerin sunumunu gerçekleştiren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise “Bu akşam burada muhtarlarımız ile birlikte azalarımızı ve özellikle ailelerini misafir etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Muhtarlarımız, bizim adeta gözümüz, kulağımız, elimiz ve ayağımız oldular. Bir dönemi beraber yaşadık. Yeni bir döneme İnşallah, aday olanlarla birlikte devam etmek için büyük bir azim ve gayretle mücadele ediyoruz.  Yeni dönem hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.  Muhtarlarımızla ilişkilerimiz de zaman zaman kızdığımız, zaman zaman üzüldüğümüz anlar yaşanmış olabilir ama kimseye hiçbir dargınlığım ve kırgınlığım yok. Sizlerin de varsa bilemiyorum, İnşallah helalleşebiliriz. Şunu özellikle söylüyorum; Kamu işi, devlet işi yapıyoruz. Kimse babasının işini yapmıyor, hepimiz devlet adına, millet adına çalışıyoruz” dedi.

“BİR DÜNYA ENGELLE KARŞILAŞTIK”

Babaoğlu, 2019-2024 döneminin başlarında olumsuz hadiseler yaşandığına dikkat çeken Babaoğlu, şöyle devam etti:

Havai fişek patlaması, peşine yoğun kar yağışı, seller ve tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi, peşine deprem, yaklaşık iki, iki buçuk yıl, hayal ettiklerimizi, istediklerimizi tam manasıyla gerçekleştiremediğimiz bir dönemdi. Bir dünya engelle karşılaştık, o yüzden yaptıklarımızla ilgili evet eyvallah ama yapamadıklarımızla ilgili hesabı birbirimize verebilecek durumdayız. Kim istemez ki, hangi muhtarımız istemez ki, mahallesinde bitirilmemiş bir alan, bir yol kalmasın. Vatandaşlarımızın hepsi muhtarlarımıza teşekkür etsin, hiç kimse sitem etmesin. Hem muhtarlarımız ister, hem de belediye başkanı olarak ben isterim.  İnşallah hep beraber, yeni dönemde de güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum.

İLÇE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR

MHP Hendek İlçe Başkanı Buran Namlı, programa katılanlara ve sunumu için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederken AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’da konuşmasında “Cumhur İttifakı’nın bileşenleri olarak, bir aradayız ve arzu etmiş olduğumuz bu toplantıda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

DERNEK BAŞKANI DESTEK İSTEDİ

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ise Turgut Babaoğlu’na destek isteyerek, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde İnşallah başkanımıza büyük desteğinizi bekliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” ifadesini kullandı.

Cemil TekinCemil Tekin

YORUMLAR